SEO en website optimalisatie

Een nieuwe website laten maken? Gefeliciteerd! Een website is een goede manier om potentiële klanten te bereiken. Tegenwoordig is alleen een website maken niet meer voldoende. U wilt online  gevonden kunnen worden in de populaire zoekmachines. Heeft u een webshop in tuinartikelen? Als uw webshop niet verder komt dan pagina 10 in de zoekmachines, zullen veel mensen uw bedrijf niet kunnen vinden. Daarom is het belangrijk dat uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komt te staan op de belangrijkste keywords voor uw business. Het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines noemen we SEO, wat staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie.

SEO

SEO kunnen we splitsen in 2 delen. On-site SEO, wat betekent dat uw website SEO-vriendelijk moet zijn, en off-site SEO, door goede websites naar uw website te laten linken. Tijdens het ontwikkelen van uw website zal een goede webdesigner ervoor zorgen dat uw website SEO-vriendelijk gebouwd is. Hoe vriendelijker de website voor de zoekmachines gebouwd is, hoe hoger uw website zal scoren in de zoekmachines. Ook Galaxy Media maakt zoekmachinevriendelijke websites voor uw business. Zoekmachines smullen van goede teksten, relevante afbeeldingen, de juiste links en een goede code van de website. Voor off-site SEO bent u afhankelijk van anderen, omdat u linkjes moet zien te krijgen van andere websites.

Laat uw SEO en website optimalisatie verzorgen door Galaxy Media

Galaxy Media heeft veel ervaring in het bouwen van SEO-friendly websites. Wanneer u een website laat maken door ons, bent u verzekerd van een zoekmachine vriendelijke website. Daarnaast kunnen wij ook andere websites optimaliseren om een hogere positie in de zoekmachines te bereiken. Hierbij letten we niet alleen op wat de zoekmachines graag willen zien, maar ook wat gebruikers van uw website verwachten. Zo wordt uw website zowel voor de zoekmachines als voor uw klanten geoptimaliseerd. Wanneer u ons inschakelt ontvangt u altijd een uitgebreid rapport van onze werkzaamheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.