Content

De afgelopen jaren is content steeds belangrijker geworden om uw website goed vindbaar te maken, en te houden! Galaxy Media heeft tekstschrijvers in huis die precies weten hoe belangrijk de juiste teksten zijn op uw website. Wij hanteren de slogan “Content = King!”

SEO teksten

Formeel of informeel, commercieel of informatief. Galaxy Media heeft jarenlange ervaring in het schrijven van webteksten. Dankzij onze keyword density van 2-3% en de plaatsing van deze keywords op strategische plaatsen in de tekst, weet u zeker dat uw nieuwe teksten goed gevonden zullen worden in de verschillende zoekmachines. Afhankelijk van de opdracht kunnen wij u een voorstel doen met betrekking tot het schrijven van de teksten. Vanzelfsprekend zijn simpele blogberichten goedkoper dan teksten waarvoor flink wat research gedaan moet worden. Toch kunt u bij ons al nieuwe content laten schrijven voor een tarief vanaf 2 cent per woord (excl. btw).

Wij verzorgen ook uw blogberichten

Heeft u een blog die wekelijks bijgehouden moet worden, maar ontbreekt het u aan tijd? Wij voorzien uw blog graag van nieuwe teksten. U kunt ons voor een bedrag per woord inhuren, maar bij wekelijks terugkerende opdrachten is een vast tarief voor u goedkoper. U bepaalt zelf voor hoeveel uur per week, of per maand, u ons in wilt huren. Zo weet u zeker dat u website continue van frisse content wordt voorzien. Naast blogberichten kunt u ons ook inschakelen voor het schrijven van productomschrijvingen. Zo weet u zeker dat uw webshop over 100% unieke teksten beschikt. Wilt u liever informatieve teksten laten schrijven? Ook dat is geen enkel probleem. Welk soort tekst u ook wilt laten schrijven, het team van Galaxy Media staat voor u klaar.

Laat uw content schrijven door Galaxy Media

Informeer naar de mogelijkheden voor nieuwe content en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij schrijven graag een proeftekst voor u. Deze proeftekst is geheel gratis als u besluit om ons in te schakelen voor uw opdracht. Wilt u toch niet met ons in zee gaan? Geen enkel probleem. Dan hoeft u enkel de proeftekst te betalen.

Galaxy Media heeft de teksten mogen verzorgen van onder andere de volgende websites: