Website ontwikkeling

Bij Galaxy Media bent u voordelig uit voor een nieuwe website. Dit komt doordat wij gebruik maken van het gratis CMS WordPress. CMS staat voor Content Management System. Het is een systeem waar u als klant gemakkelijk op kunt inloggen en wijzigingen kunt doorvoeren. Een nieuwsbericht over uw bedrijf toevoegen? Dankzij WordPress kunt u, zonder veel kennis, gemakkelijk uw website updaten. WordPress is gratis in gebruik, waardoor wij uw website tegen lagere prijzen kunnen maken dan de concurrenten.

De mogelijkheden van WordPress

Vroeger was WordPress een systeem voor bloggers. Populaire blogs gebruikten WordPress om gemakkelijk nieuwe berichten toe te voegen. Tegenwoordig is WordPress veel meer dan dat. Het is een volwaardig systeem voor website ontwikkeling. Door middel van thema’s kunnen wij elke website het gewenste uiterlijk geven. Er zijn duizenden gratis thema’s te vinden, waardoor we de kosten ook voor u laag kunnen houden. Heeft u toch speciale wensen voor de website ontwikkeling? Er zijn ook betaalde thema’s verkrijgbaar, waardoor we uw website nog meer aan uw wensen kunnen aanpassen. Door middel van (gratis) plug-ins zijn contactformulieren, agenda’s, foto-sliders en andere wensen in een handomdraai te realiseren.

Voordelig een eigen website laten maken

Bij Galaxy Media staan we voor u klaar om een persoonlijke website voor uzelf, of voor uw bedrijf te maken. Wij maken uw website geheel naar uw eigen wensen en zorgen ervoor dat het SEO-friendly gebouwd wordt, zodat de zoekmachines uw website gemakkelijk kunnen vinden. Informeer ook naar onze SEO mogelijkheden, om de populariteit van uw website nog verder te vergroten en een sterke positie in de zoekmachines te krijgen. Galaxy Media kan het gehele proces uit uw handen nemen. Wij hosten de website op onze eigen servers en kunnen deze, indien u dat wenst, maandelijks voorzien van nieuwe content. Wij zorgen ervoor dat de website up-to-date blijft met de laatste versie van WordPress, thema’s en plug-ins. Zo blijft u verzekerd van een goed werkende website zonder zorgen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om een website te laten bouwen door Galaxy Media. Neem contact met ons op.

Eerder door Galaxy Media gemaakte websites

Bekijk hieronder enkele websites die door ons zijn gemaakt.